Pagina's

donderdag 5 juli 2012

Cursus: Channelen, leren communiceren met je gids via je gedachten

Cursus:
Channelen, leren communiceren met je gids via je gedachten
Data : 11 jan. 2013, 25 jan. 2013, 8 febr. 2013, 1 maart 2013, 15 maart 2013, 29 maart 2013, 12 april 2013
Tijd : vrijdagavond 19.45 uur - 22.15 uur
Duur : 7 lessen
Kosten : €275,= incl. lesmateriaal

Beschrijving:
Communicatie met gidsen via gedachten is bereikbaar voor iedereen, die ervoor open staat en die klaar is om deze behulpzame en vaak wonderlijke reis te beginnen. Spirituele achtergrond of eerdere 'ervaringen' zijn niet nodig om met je gids te kunnen communiceren via gedachten.
Tijdens zeven lessen ga je zelf met je gidsen aan de slag, of te wel je gaat channelen. In ons dagelijks leven begeleiden gidsen ons, maar hoe kunnen we ons daar bewust van worden en hoe kunnen we daar mee omgaan? (Voor informatie over channelen en gidsen klik hier.) In de eerste les zal de informatie over gidsen en channelen centraal staan. Ik vertel je wat gidsen zijn en hoe je contact kunt leggen met je gids. Na de pauze zal ik je laten kennis maken met je gids door gebruik te maken van een geleide meditatie. Je mag je gids waarnemen met één van je zintuigen. Vanaf les 2 leer ik je contact te leggen met je gidsen, of er bewust van te worden. Daarnaast leer je met je gids te communiceren op verschillende manieren: betekenis geven aan affirmatiekaartjes, inkleuren en uitleggen van mandala’s, psychometrie m.b.v. voorwerpen, foto’s, bloemen, enz.

Channelen via het automatisch schrift kan je in de cursus 'Channelen via het automatisch schrift' leren, voor informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten