Pagina's

zaterdag 2 juli 2011

Informatie over Channelen

Zou je ook wel eens hulp willen bij een belangrijke beslissing?
Wil je wel eens weten waarom je altijd op dezelfde manier reageert?
Deze vragen, kunnen beantwoord worden via channelen.

Wat is een gids?
Je gids is een vriend die er altijd is om van je te houden, je aan te moedigen en je te steunen. Wanneer je je bewust wordt van het contact met je gids, bouw je aan een krachtige en liefdevolle relatie die erg intens is. Je zult zeker en betrouwbaarder intuitieve inzichten en ervaringen krijgen, omdat de communicatie met je gids direct bij je ziel naar binnen stroomt. Dit contact kan je maken d.m.v. channelen.

Wat is channelen?
Channelen is het communiceren met je gidsen, dit kan op drie manieren gebeuren.
  • Je kan communiceren d.m.v. gedachten. Je “hoort/weet” de woorden van je gids in je hoofd en je praat dan met hem/haar via je gedachten. Je communiceert gelijktijdig: nog voordat je aan het einde van de vraag bent, krijg je al het antwoord.
  • Bij het communiceren via je stem stel je de keel, stembanden en mond beschikbaar voor je gids. Hij/zij kan dan via klanken met je praten.
  • Ook kun je communiceren via het automatisch schrift. Hierbij leidt de gids je hand over het papier en schrijft met je.
Channelen is voor iedereen
Communicatie met spirituele gidsen is bereikbaar voor iedereen, die ervoor open staat en die klaar is om deze behulpzame en vaak wonderlijke reis te beginnen. Spirituele achtergrond of eerdere “ervaringen” zijn niet nodig om met je gidsen te kunnen communiceren. Zij zullen je echter nooit voorgeschotelde antwoorden geven, dit omdat je ook nog zelf moet blijven nadenken, jij bepaalt zelf de stappen die je neemt in je leven. Je gids helpt je daarbij  en zet je aan het denken. Wanneer je bewust bent van het contact met je gids, zul je hieruit een groot stuk liefde ervaren. Het geeft je een gevoel van vrijheid, waardoor je meer durft te zijn wie je bent. Je realiseert je dat je nooit meer alleen bent.

Informatie over : 'Channelen via gedachten' of 'Channelen via automatisch schrift'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten