Pagina's

vrijdag 22 juli 2011

Reiki-I-kids cursus (Usui Systeem)

Wanneer je 7 jaar of ouder bent en je wilt graag zelf Reiki kunnen geven aan jezelf of anderen, dan kan ik je inwijden tijdens een Reiki-I-kids cursus.
Tijdens deze cursus (4 ochtenden in een schoolvakantie) leer ik je in een groepje van minimaal 3 en maximaal 8 kids alles over Reiki en gaan we elkaar Reiki geven.
Tijdens deze cursus komen dezelfde dingen aan de orde als bij de cursus voor volwassenen, alleen gaan wij ook nog eens creatief met Reiki aan de slag. Zo gaan we knutselen, kaartjes trekken, kleien, tekenen, mediteren, aarden, enz.
Bij de laatste ochtend zijn de ouder(s)/verzorger(s) een uur voor het einde welkom. Eén ouder/verzorger ontvangt een korte behandeling van het kind. Daarna gaan we over naar het uitreiken van de certificaten.

Belangrijk om te weten is: Reiki blijft voor altijd bij je, je hoeft niet als je volwassen bent opnieuw Reiki I te halen.
Een aantal dingen die je mee moet nemen:
-       Makkelijk zittende kleding (bijv. een joggingpak)
-       Warme sokken
-       Een knuffel of een pop

Als je eerst eens wilt ervaren hoe je aan de slag kan gaan met Reiki, dan ben je welkom bij een Reiki workshop voor kids. Deze Reiki workshop voor kids kan je ook doen als je juist met Reiki wil blijven oefenen. Voor meer informatie over een Reiki workshop voor kids klik hier.

Nog wat dingen die belangrijk zijn voor je ouder(s) / verzorger(s):
Prijs                 : € 150,=  (inclusief cursusmateriaal, limonade en iets lekkers)
Voorwaarden    :  -Het kind wil zelf graag Reiki hebben.
 -Ouder(s)/Verzorger(s) moeten weten wat Reiki is. Dit is belangrijk voor het   kind zodat het ook thuis zijn/haar verhaal kwijt kan over Reiki. Nog fijner zou zijn als één van de ouders/verzorgers ook zelf een Reiki I graad heeft of dit wilt behalen. Voor meer informatie over Reiki-inwijdingen voor volwassenen klik hier.

Wanneer één of beide ouder(s)/verzorger(s) graag met hun kind een Reiki-graad zouden willen halen, dan kan er een ouder-kidsklas georganiseerd worden.
Omdat de Reiki-I-kids cursus*  nog niet in de agenda staat, wil ik je vragen om contact met mij op te nemen als je geïnteresseerd bent. Wanneer er 3 aanmeldingen zijn, zal de Reiki-I-kids cursus in een schoolvakantie gepland worden.

*Er zijn ook mogelijkheden (vanaf 13 jaar) voor het volgen van een Reiki-II-kids cursus. Deze cursus is 2 ochtenden in een schoolvakantie. (Ook voor de kids geldt het extra dagdeel praten over Reiki II om samen te kijken of ze er al aan toe zijn. De prijs voor Reiki II: € 250,= ) Meer informatie over een Reiki II inwijding vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten