Pagina's

zaterdag 2 juli 2011

Reiki inwijdingen

Reiki I (Usui System) (2 dagen, op zaterdag en zondag)
Prijs            : € 150,= 
Door de 4 inwijdingen die je krijgt van mij (Reiki-master Usui System) bij Reiki I, worden de energiebanen opnieuw opengesteld en ontdaan van eventuele blokkades. Vanaf het moment van inwijding kan de ingewijde de genezende Reiki door zijn/haar handen laten stromen en geven aan vooral zichzelf. Het kan echter ook bij anderen of bij planten of dieren.

Reiki II (Usui System) (1 zaterdag*)
Prijs            : € 250,= 
* En een dagdeel individueel 'bomen' over Reiki II
Na ervaringen met Reiki I opgedaan te hebben, kun je kiezen om verder te gaan. (Dit is niet noodzakelijk!) Bij Reiki II krijg je extra mogelijkheden om met de Reiki-energie te werken. Het wordt nu mogelijk om d.m.v. symbolen op afstand energie te sturen naar personen, situaties, ruimtes, de toekomst en het verleden. Daarnaast is de energie die je geeft veel krachtiger. Naast deze Reiki-veranderingen, zal je merken dat Reiki II je ook zal veranderen op persoonlijk en spiritueel vlak. Juist voor deze veranderingen is het van belang om eerst een dagdeel individueel te “bomen” over de verwachtingen die elke cursist heeft en hetgeen Reiki II waarschijnlijk voor je kan gaan betekenen. Deelname aan dit dagdeel is verplicht. Naar aanleiding daarvan wordt gekeken of deelname aan de cursus Reiki II nu al tot de mogelijkheid behoort.

Reiki III A en B (Usui System)
Zowel Reiki I, als II kunnen je genoeg te bieden hebben. Sommigen zouden graag door willen gaan, en zich vooral richten op de spirituele weg van Innerlijk Reiki Master, Reiki III A.  Dit is een individueel traject, dat in een kleine groep gebeurd. Jij gaat jouw spirituele weg tot Innerlijk Reiki Master bewandelen.
Na Reiki III A, Innerlijk Reiki Master, kan er eventueel worden besloten om ook voor Reiki III B op te gaan, het leerproces tot Uitvoerend Reiki Master. Je leert dan anderen in te wijden en cursussen op te zetten, op een wijze die bij jou past. Je loopt stage bij mij tijdens verschillende Reiki Inwijdingen en Verdiepingsworkshops.

Omdat de Reiki-inwijdingen nog niet in de agenda staan, wil ik je vragen om contact met mij op te nemen als je geinteresseerd bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten